Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo

Προϊόντα

Κυλινδροκεφαλές

Το εργοστάσιο AMC άρχισε να δραστηριοποιείτε στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων το 1960, και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυλινδροκεφαλών για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου στον κόσμο.

Φλάντζες – GaskCo

Το 2012 ιδρύσαμε μια νέα εταιρία με αντικείμενο τις φλάντζες. Το όνομα της είναι GaskCo (Gasket Company) και ελπίζουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένη. Ξεκινήσαμε συνεργασία με 4 εργοστάσια. Stone – Fai – Bga – Athena Guranitauto. Θα σας αναφέρουμε λίγα λόγια για το κάθε εργοστάσιο.

Smart – Smartaki.gr

Πριν από 2 χρόνια ξεκινήσαμε την κατασκευή μιας ιστοσελίδας που να πουλάει λιανική ανταλλακτικά για Smart αυτοκίνητα το www.smartaki.gr

Ελατήρια Εμβόλων

Ένας από τους πιο δυνατούς τομείς της εταιρίας μας είναι τα ελατήρια εμβόλων για Ευρωπαϊκούς και Ασιατικούς κινητήρες. Συνεργαζόμαστε κυρίως με δυο εργοστάσια, TPR (Teikoku Piston Rings) και KS (Kolbenschmidt – MS motor service).

Αντλίες Λαδιού

Λόγω της συνεργασίας μας με πολλά Ιαπωνικά εργοστάσια, αποφασίσαμε πριν από αρκετά χρόνια να εισάγουμε αντλίες λαδιού.

Σετ Χρονισμού

Στο παρελθόν τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν καδένα για τον χρονισμό του κινητήρα. Μετά την αντικατέστησαν με ιμάντα. Στις μέρες μας, και αφού διαπιστώθηκε ότι η καδένα είναι πολύ πιο αξιόπιστη, οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες ξανά άρχισαν να χρησιμοποιούν καδένα.

Βίδες Κεφαλής

Ένα από τα απαραίτητα ανταλλακτικά στην επισκευή του κινητήρα είναι οι βίδες κεφαλής. Είναι απαραίτητο να τις αλλάζουμε σε κάθε επισκευή. Επίσης είναι απαραίτητο να τις αλλάζουμε όταν χρησιμοποιούμε καινούριο καπάκι κινητήρα AMC για να ισχύει η εγγύηση των 2 χρόνων.

Κουζινέτα

Τα κουζινέτα είναι ίσως το μεγαλύτερο σε όγκο κωδικών κομμάτι της εταιρίας μας. Συνεργαζόμαστε με πολλά εργοστάσια και έχουμε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα στοκ στην Ελλάδα.

Εκκεντροφόροι – Κοκκοράκια – Ωστήρια – Έδρες

Ένα από τα κομμάτια του κινητήρα που χαλάει αρκετά συχνά χωρίς να απαιτεί την ολική επισκευή του κινητήρα, είναι η κεφαλή. Για αυτό το λόγο έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα μας με κοκκοράκια, έδρες, μασούρια, εκκεντροφόρους και ωστήρια.

Έμβολα

Όταν ένας κινητήρας χαλάσει και χρήση επισκευής, τότε σίγουρα χρειάζεται να αλλαχτούν τα έμβολα του. Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε αυτό το είδος στην γκάμα των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με 3 εργοστάσια κατασκευής εμβόλων ώστε να έχουμε μια μεγάλη γκάμα.

Χιτώνια

Πολλά αυτοκίνητα από κατασκευής έχουνε χιτώνια στους κυλίνδρους τους. Παρόλα αυτά, όταν ένας κινητήρας επισκευαστεί αρκετές φορές, χρειάζεται να του «περαστούν» χιτώνια ώστε να τον επαναφέρουν στην αρχική μορφή του. Εισάγουμε χιτώνια από 65mm έως και 96mm.

Βαλβίδες – Οδηγοί

Όταν ξεκινήσαμε την εταιρία το 1974 το πιο «δυνατό» μας είδος ήταν οι βαλβίδες και οι οδηγοί. Από τότε μέχρι σήμερα το διατηρούμε, αυξάνοντας καθημερινά την γκάμα μας και κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής βαλβίδων στον κόσμο. Σκοπός μας είναι να έχουμε την πληρέστερη γκάμα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.