Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:31 Ιανουαρίου 2014

Έμβολα

Όταν ένας κινητήρας χαλάσει και χρήζει επισκευής, τότε σίγουρα χρειάζεται να αλλαχτούν τα έμβολα του. Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε αυτό το είδος στην γκάμα των προϊόντων μας.

Συνεργαζόμαστε με 3 εργοστάσια κατασκευής εμβόλων ώστε να έχουμε μια μεγάλη γκάμα.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα τον οίκο JCC Pistons από το Ταϊβάν. Είναι από τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια κατασκευής εμβόλων στον κόσμο. Το εργοστάσιο αυτό δουλεύει φασόν και για άλλα εργοστάσια (Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα) για τα οποία κατασκευάζει για λογαριασμό τους έμβολα.  Έχουμε έναν τεράστιο κατάλογο με εφαρμογές εμβόλων από το συγκεκριμένο εργοστάσιο και ένα αρκετά μεγάλο στοκ. Έχουμε έμβολα αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων από 56mm έως και 110mm.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και γνήσια Ιαπωνικά έμβολα. Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με τον ART από την Ιαπωνία. Ο κατάλογος του δυστυχώς δεν είναι πλήρης γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες τις οποίες προμηθεύει δεν τον αφήνουν να πουλήσει στο aftermarket. Παρόλα αυτά εισάγουμε αρκετούς κωδικούς από τον ART.

Από το 2010 αποφασίσαμε να φέρουμε και έμβολα για Ευρωπαϊκούς κινητήρες. Έτσι αρχίσαμε να εισάγουμε έμβολα από τον Kolbenschmidt.  Είναι ένα γνήσιο Γερμανικό εργοστάσιο με άριστη ποιότητα και αρκετά πολλές εφαρμογές. Διατηρεί πολύ μεγάλο στοκ έτσι ώστε μας βοηθάει στο να είμαστε πληρέστεροι.