Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:31 Ιανουαρίου 2014

Βαλβίδες – Οδηγοί

Όταν ξεκινήσαμε την εταιρία το 1974 το πιο «δυνατό» μας είδος ήταν οι βαλβίδες και οι οδηγοί. Από τότε μέχρι σήμερα το διατηρούμε, αυξάνοντας καθημερινά την γκάμα μας και κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής βαλβίδων στον κόσμο. Εισάγουμε βαλβίδες από τέσσερα διαφορετικά εργοστάσια στον κόσμο. Σκοπός μας είναι να έχουμε την πληρέστερη γκάμα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την Ελλάδα το εργοστάσιο Fuji της Ιαπωνίας από το 1985. Αυτό το εργοστάσιο είναι το μοναδικό στον κόσμο που προμηθεύει όλους τους κατασκευαστές Ιαπωνικών αυτοκινήτων με βαλβίδες. Η ποιότητα του είναι αντίστοιχη της γνήσιας βαλβίδας και έχει πολύ χαμηλότερη τιμή.

Εισάγουμε από τον Dokuro αρκετούς κωδικούς βαλβίδων που ο Fuji δεν μπορεί να μας παραδώσει λόγο συμβολαίων με τα εργοστάσια. Και αυτό το εργοστάσιο βρίσκεται στην Ιαπωνία και κατασκευάζει μια άριστη βαλβίδα.

Ο TRW είναι από τα πρώτα εργοστάσια που συνεργαστήκαμε. Είναι Γερμανικό εργοστάσιο κατασκευής βαλβίδων. Πριν από μερικά χρόνια τον αγόρασε ο Kolbenschmidt και έτσι σήμερα ονομάζονται TRW – Kolbenschmidt. Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα. Εισάγουμε από το συγκεκριμένο εργοστάσιο όλους τους κωδικούς του για Ευρωπαϊκές εφαρμογές.

Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με το εργοστάσιο IVAM στην Ιταλία. Αυτό το εργοστάσιο έχει έναν πληρέστατο κατάλογο βαλβίδων για Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά αυτοκίνητα. Εισάγουμε τους περισσότερους κωδικούς του καταλόγου του. Είναι ένα εργοστάσιο που έχει άριστη σχέση τιμής – ποιότητας. Από το ίδιο εργοστάσιο εισάγουμε και οδηγούς βαλβίδων. Πρόσφατα πρόσθεσε στο πρόγραμμα του και βαλβίδες κατάλληλες για υγραέριο – τις οποίες έχουμε εισάγει όλες.