Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:06 Φεβρουαρίου 2014

Εκκεντροφόροι – Κοκκοράκια – Ωστήρια – Έδρες

Ένα από τα κομμάτια του κινητήρα που χαλάει αρκετά συχνά χωρίς να απαιτεί την ολική επισκευή του κινητήρα, είναι η κεφαλή. Για αυτό το λόγο έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα μας με κοκκοράκια, έδρες, μασούρια, εκκεντροφόρους και ωστήρια.

Μια από τις ποιο συνηθισμένες μετατροπές που γίνονται στην εποχή μας είναι το να βάλει κάποιος υγραέριο στο αυτοκίνητο του. Αυτό φυσικά επιβαρύνει αρκετά τον κινητήρα, με σκοπό να χρειάζεται κάποια πιο ανθεκτικά υλικά. Για αυτό τον λόγο έχουμε εισάγε έδρες για υγραέριο. Έχουμε μια αρκετά μεγάλη γκάμα με έδρες από 18mm έως και 53mm.

Εισάγουμε υδραυλικά ωστήρια βαλβίδων από τον Febi – Bilstein. Όλα τα ωστήρια που έχουμε φέρει είναι μέσα στο κουτί INA (γνήσια). Έχουμε μια αρκετά μεγάλη γκάμα ωστηρίων, κυρίως για Ευρωπαϊκούς και λίγους Ασιατικούς κινητήρες.

Εκκεντροφόρους εισάγουμε από το ίδιο εργοστάσιο που εισάγουμε και τις κεφαλές ώστε να είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα τους. Το εργοστάσιο AMC έχει μια αρκετά καλή γκάμα με εκκεντροφόρους και σύντομα μεγαλώνουμε και εμείς την δική μας γκάμα.

Υπάρχουν αρκετές έδρες που δεν τις βρίσκουμε στο εμπόριο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο εισάγουμε μασούρια για έδρες από το εργοστάσιο Ivam στην Ιταλία. Ο άλλος λόγος είναι γιατί το ρεκτιφιέ μπορεί οικονομικότερα να κατασκευάσει το ίδιο έδρες από ένα μασούρι αντί να τις αγοράσει έτοιμες.