Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:01 Μαρτίου 2014

Ελατήρια Εμβόλων

Ένας από τους πιο δυνατούς τομείς της εταιρίας μας είναι τα ελατήρια εμβόλων για Ευρωπαϊκούς και Ασιατικούς κινητήρες. Συνεργαζόμαστε κυρίως με δυο εργοστάσια, TPR (Teikoku Piston Rings) και KS (Kolbenschmidt – MS motor service).

Το εργοστάσιο TPR μας εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα ιδρύσεως της εταιρίας μας, με την αποκλειστική αντιπροσώπευσή του στον Ελλαδικό χώρο.

Πρόσφατα άλλαξε το λογότυπο του από TP σε TPR. Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1939 την Ιαπωνία. Κατά την διάρκεια της ιστορίας του, έχουν εργαστεί ακούραστα για την τεχνολογία αιχμής στην παραγωγή με σκοπό την υπεροχή τους στο τελικό προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο τζίρος της εταιρίας ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ και διατηρεί εργοστάσια σε όλη την Ιαπωνία. Είναι από τα μόνα ελατήρια τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιαπωνία και αυτό μας προδίδει την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Από τον οίκο TPR εισάγουμε ελατήρια εμβόλων για Ιαπωνικές και Κορεάτικες εφαρμογές. Διατηρούμε ένα πολύ μεγάλο στοκ από 56mm ελατήρια μέχρι και 110mm.

TPR

   

Όσο αφορά του Ευρωπαϊκούς κινητήρες, συνεργαζόμαστε με τον Kolbenschmidt (KS – MS Motor Service). Το εργοστάσιο αυτό κάνει πάνω πάνω 265 εκατομμύρια ευρώ τζίρο και απασχολεί 584 εργαζόμενους. Έχει την έδρα του στην Γερμανία στο Neuenstadt και πουλάει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα εξουσιοδοτημένο δίκτυο μέσα στο οποίο είναι και η εταιρία Μαλλίρης.

Η εταιρία MS motor service διατηρεί μια τεράστια γκάμα ελατηρίων για τους περισσότερους κινητήρες αυτοκινήτων. Εκτός από το aftermarket, κύρια ενασχόληση του εργοστασίου είναι να προμηθεύει και τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Motor Service Logo