Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:06 Φεβρουαρίου 2014

Κουζινέτα

Τα κουζινέτα είναι ίσως το μεγαλύτερο σε όγκο κωδικών κομμάτι της εταιρίας μας. Συνεργαζόμαστε με πολλά εργοστάσια και έχουμε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα στοκ στην Ελλάδα.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του εργοστασίου Taiho  στην Ελλάδα. Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1944 στην Ιαπωνία, έχει 1650 εργαζόμενους και το κεφάλαιο του είναι 44 εκατομμύρια ευρώ. Είναι γνήσιος όσο αφορά τα Toyota, Daihatsu, Mitsubishi και Nissan. Επίσης πολύ μεγάλοι πελάτες του είναι η Daimler AG, Ford, Honda, Isuzu, Iseki, Komatsu, Kubota, Mazda, Suzuki, Volkswagen και Yanmar. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο εισάγουμε τους περισσότερους κωδικούς του καταλόγου του και σε όλα τα oversize.

Συνεργαζόμαστε με τον Kolbenschmidt όσο αφορά τα κουζινέτα για Ευρωπαϊκούς κινητήρες. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει μια από τις πληρέστερες γκάμες κουζινέτων και άριστη Γερμανική ποιότητα.

Από την Ιαπωνία επίσης συνεργαζόμαστε με τον NDC, σχεδόν από την ημέρα που ιδρύσαμε την εταιρία. Είναι ένα γνήσιο Ιαπωνικό εργοστάσιο, με αρκετά μεγάλο κατάλογο και πολλές εφαρμογές.

Όσο αφορά τους βελτιωμένους κινητήρες, εισάγουμε κουζινέτα ACL Race (τετραμεταλλικά). Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι νούμερο ένα στις αγωνιστικές εφαρμογές. Ο κατάλογος του είναι σχετικά μικρός, μιας και δεν βελτιώνονται όλα τα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά εισάγουμε το 90% των κουζινέτων που παράγει.

Με σκοπό να συμπληρώσουμε την γκάμα μας, συνεργαζόμαστε και με δυο ακόμα εργοστάσια, τον NPR Europe και τον King. Και οι δυο συμπληρώνουν άριστα τα υπόλοιπα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε έτσι ώστε να έχουμε έναν πληρέστατο κατάλογο με εφαρμογές.