Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:01 Μαρτίου 2014

Κυλινδροκεφαλές

Το εργοστάσιο AMC άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων το 1960, και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυλινδροκεφαλών για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου στον κόσμο.

Η έδρα του είναι στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, στην πόλη Nules. Τα προϊόντα του διατίθενται στην αγορά σε όλες τις πέντε ηπείρους μέσα του επίσημου δικτύου διανομής. Στην Ελλάδα, μια από τις εταιρίες που εμπιστεύεται είναι η εταιρία Μαλλίρης. Συνεργαζόμαστε με τον οίκο AMC εδώ και 10 χρόνια.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της AMC καταλαμβάνουν πάνω από 30.000 τετραγωνικά μέτρα και θεωρείται ο κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής κεφαλών κυλίνδρων .

Οι παράμετροι της ποιότητας των τελικών προϊόντων της AMC, μαζί με την άριστη τεχνική και τεχνολογική ικανότητα, της επέτρεψαν να δίνει εγγύηση στα προϊόντα της 2 χρόνια.

Έχει έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους κυλινδροκεφαλών, με πάνω από 850 εφαρμογές για 30 μάρκες αυτοκινήτων, και έτσι επιτρέπει στους πελάτες της να έχουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών.

Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα μεγάλο στοκ κυλινδροκεφαλών από τον συγκεκριμένο οίκο έτσι ώστε να καταφέρνουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

logo

instalaciones