Ανταλλακτικά Μαλλίρης, Κορυτσάς 5, Βοτανικός
default logo
Date:01 Μαρτίου 2014

Φλάντζες – GaskCo

Το 2012 ιδρύσαμε μια νέα εταιρία με αντικείμενο τις φλάντζες. Το όνομα της είναι GaskCo (Gasket Company) και ελπίζουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένη.

Ξεκινήσαμε συνεργασία με 4 εργοστάσια. Stone – Fai – Bga – Athena Guranitauto. Θα σας αναφέρουμε λίγα λόγια για το κάθε εργοστάσιο.

Το εργοστάσιο Stone έχει την έδρα του την Ιαπωνία. Προμηθεύει με φλάντζες τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες. Είναι γνήσιος στην Nissan. Ανήκει στον όμιλο NOK που είναι παγκοσμίως γνωστός για τα τσιμουχάκια και τις τσιμούχες του. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο εισάγουμε φλάντζες μόνο για Ιαπωνικούς κινητήρες.

Ο Athena – Guarnitauto είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής φλαντζών στην Ιταλία. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο εισάγουμε φλάντζες για Ιταλικά και Γαλλικά αυτοκίνητα μιας και η ποιότητα του είναι ισάξια με τα γνήσια.

Ο Fai έχει την έδρα του στο Bedfodshire του Λονδίνου. Έχει πολύ μεγάλη γκάμα σε φλάντζες για Ευρωπαϊκά και Ασιατικά μοντέλα. Έχει μια πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής στις φλάντζες του. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο φέρνουμε φλάντζες για Ιαπωνικά και για Ευρωπαϊκά μοντέλα. Έχει πολύ γρήγορο χρόνο παράδοσης με σκοπό να έχουμε πολύ λίγες ελλείψεις.

Ο BGA (British Gaskets) έχει την έδρα του στο Swindon της Αγγλίας. Μας έχει εντυπωσιάσει η πληρότητα στον κατάλογο του και οι χιλιάδες εφαρμογές σε αυτοκίνητα. Συνεργάζεται με το TecDoc και αυτό βοηθάει πολύ και εμάς και τον τελικό καταναλωτή. Ο κατάλογος του έχει πάνω από 35,000 διαφορετικές εφαρμογές φλαντζών. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο φέρνουμε φλάντζες για Αγγλικούς κινητήρες και Ιαπωνικούς.