Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από το φυσικό κατάστημα μας στην Αθήνα. Παρακαλούμε πριν την επίσκεψη καλέστε μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς. Το ωράριο λειτουργίας της εταιρίας μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 εξαιρουμένων των επίσημων αργιών. Η διεύθυνσή μας είναι Κορυτσάς 5 Βοτανικός ΤΚ 10447.
 
Παράδοση με δικά μας μέσα

Αποστολή εντός Αττικής (εκτός νησιών) με το δικό μας μεταφορικό μέσο είναι δωρεάν ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται επι του πεζοδρομίου. Ο χρόνος παράδοσης με δικά μας μέσα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες.
 
Μεταφορική εταιρία ή ΚΤΕΛ

Η αποστολή παραγγελιών εκτός αττικής γίνεται με την μεταφορική/πρακτορείο του πελάτη και χρεώνεται, ο ίδιος, τα έξοδα αποστολής.
Για διευκόλυνση αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά (εντός αττικής) έως το πρακτορείο/μεταφορική που θα μας υποδείξετε.   Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με ΚΤΕΛ, με την οποία το πρόσθετο κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.
 
Εταιρία ταχυμεταφορών

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με εταιρία ταχυμεταφορών (ELTA COURIER). Ογκώδεις παραγγελίες δεν συνιστούμε να μεταφέρονται με Courier γιατί το κόστος αποστολής είναι παράλογο. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή εκτός αν είναι δωρεάν ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας. Η αποστολή με courier είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να ισχύσει η αντικαταβολή.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.